Şehit Şerafettin Sözer Ortaokulu

WEB https://sehitserafettinsozerortaokulu.meb.k12.tr
Adres : BABATORUN MAH. BABATORUN B.M SK. NO 199 A İÇ KAPI NO ALTINÖZÜ / HATAY
VİZYON : Babatorun Ortaokulu olarak bireysel özelliklerinin farkında olan, okuyan araştıran düşünen, öğrenmeyi öğrenen ve öğrendikleriyle çevresiyle ve topluma katkılarda bulunan karşılaştığı problemleri bilginin ışığında çözen; bilgiyi ve teknolojiyi kendi ve toplumun çıkarları doğrultusunda kullanan demokratik yaşam kurallarının prensip edinen; farklılıklara saygılı olan; kendi toplumuna, tarihine, kültürüne ve değerlerine saygılı, bu değerleri evrensel değerlerle bağdaştırabilen; kendi hakkını ararken zarar vermeyen, sevgi ile dolu nesillerin yetiştiği, dünü, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici öğretmen personel, öğrenci ve velilerin işbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede“model okul” olmaktır.
MİSYON : Babatorun Ortaokulu olarak; Kendine güvenen ne istediğini bilen ve güçlü iletişim becerilerine sahip nesil yetişsin Yaratıcı düşünceye sahip olan birey olarak yetişsin Okulumuzdaki herkes sosyal becerilerini geliştirip kullanabilsin Toplumsal olaylara kayıtsız kalmayan duyarlı bireyler yetişsin Başkalarının düşüncelerine saygı gösteren ve empati kurabilen bireyler yetişsin Okulumuzda herkes demokrasi kültürünü içselleştirip yaşam biçimi haline getirsin Her öğretmen okulumuzda çalışmaktan her öğrenci bu okulda öğrenimini gerçekleştirmekten zevk alsın İSTİYORUZ.
BAŞARILAR : Avrupa Birliği Comenius Projesi Türkiye 11.liği

Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : 07:40-18:20
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : Mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İle uzaklık 27 Km İlçe uzaklık 7 km öğretmen servisi ile.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :